Jämställd ungdom

Hur får du gratis mensskydd i din skola?

Till dig som är elev och vill att din skola ska få gratis mensskydd!  

På RedLocker tror vi att det mest kraftfulla sättet att skapa långsiktig förändring i skolor är när eleverna själva står i framkant. Ni är de som kännerera egna behov bäst, har en relation med er skola och ligger högst upp på rektorns prioriteringslista.

Här har du mer information om hur du som elev kan gå till väga: 

🔴 Läs igenom Elevhandboken 📕

🔴 Steg 1: Kom igång! Tänk igenom helheten och vad som är ditt VARFÖR. Varför behövs RedLocker i din skola? Varför är det viktigt för dig att göra mensprodukter tillgängligt i din skola? (* Att grunda ditt arbete i passion hjälper dig att lyckas!)

🔴 Steg 2: Gör en plan! 🎒 Samla likasinnade för att ta itu med denna viktiga fråga. Du kan till exempel använda dig av sociala medier, prata med elevrådet eller dina kompisar.

🗣Fördjupa dina argument: Läs vår guide hur du bygger ett hållfast och starkt motargument om din rektor inte skulle hålla med dig.

🔴 Steg 3: Action! Boka ett möte med din rektor och gör historiska förändringar på din skola! Kontakta vårt säljteam om du behöver stöd under slutskedet av att hantera administrativa frågor. Vi kan förse dig med mer material och stöd!

🔴 Få RedLocker installerat i din skola! 📮📌

❓Om du har några frågor under denna process, skicka ett mail till hello@redlocker.se. Vi är här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras