Sammen skaper vi endring!

Legg interesse

La oss introdusere høykvalitetsinnovasjoner for menstruasjonsprodukter til skoleaktiviteter og arbeidsplasser.

  • RedLocker erbjuder lösningar för både bindor och tamponger.
  • Våra produkter innehar marknadens främsta, tekniska funktionalitet. Såsom inbyggd reglerbar låstid som motverkar svinn och sömlös påfyllning när automaten själv signalerar att den behöver fyllas på.
  • Omtyckt och använd på över 4000 olika platser i Europa.
  • Klicka på knappen för att få mer information och förslag på lösning!
Kom i gang

Vi er RedLocker

For fem år siden grunnla vi RedLocker som et fiktivt skoleprosjekt ved Nacka Gymnasium. Vi var 19 år da vi utviklet løsningen for gratis menstruasjonsprodukter som vi selv skulle ønske fantes når vi gikk på skolen eller jobbet ekstra. Vi hadde lenge lurt på hvorfor skoler og arbeidsplasser ikke tilbyr menstruasjonsprodukter, men forsto raskt at svaret lå i mangelen på en god distribusjonsløsning.

Lei av tabuet og de hindringene som finnes knyttet til menstruasjon, ble det vekket en sterk stahet for å ville skape forandring.

I dag finnes våre røde automater på mer enn 3000 steder over hele Europa. Produktene våre forhindrer et hverdagsproblem som rammer halvparten av verdens befolkning – at folk ikke skal måtte lage provisoriske bind av toalettpapir, ta pauser for å lete etter de nærmeste butikkene eller til og med måtte reise hjem på grunn av mensen. Å tilby menstruasjonsprodukter er en rettighet og ikke en merverdi. Det er en milepæl for en likeverdig og likeverdig verden.

Vi er generasjon Z og vi krever nå denne åpenbare endringen, for vårt fremtidige samfunn. Sammen med tusenvis av bedrifter, skolevirksomhet, kommuner, myndigheter og andre typer aktiviteter, jobber vi for å legge forholdene til rette for at alle skal ha rett til å arbeide på like vilkår.

Mer om oss

"Vi har en tendens til å overvurdere teknologisk fremgang og undervurdere atferdsendring. Jeg tror utviklingen av likestilling vil være vår tids største påvirkning på lang sikt. Samtidig er det flaut at vi ikke tok dette steget tidligere, RedLocker burde være en selvfølge på alle arbeidsplasser!»

– Følger du med?

Rickard Lyko - CEO, Lyko

"Vi vill vara med i den här viktiga förändringsresan som RedLocker startat. För oss på Lindahl är det självklart att skapa jämställda förutsättningar i allt vi gör. Med hjälp av RedLockers automater kan vi bidra till en trygg och inkluderande arbetsplats både för våra externa besökare och för vår personal."

Victoria Skoglund - Partner at Advokatfirman Lindahl

"Drift ♡ RedLocker

Vi er så utrolig fornøyd med produktene, kundeservicen og engasjementet. Vi er stolte av å gå sammen med RedLocker i dette viktige endringsarbeidet. Som håndverksbedrift har vi mange ansatte som er ute og reiser hver dag. Sammen med RedLocker utviklet vi så en løsning som vi kunne ha i arbeidsbilene våre. En løsning som viser deres store engasjement og fokus på løsninger."  

Linn Byström - Chief People & Culture Officer, Dryft

"Som en bedrift hvor helse og velvære alltid kommer først, er dette helt i tråd med våre verdier og en selvfølge for arbeidsmiljøet"

Joakim Klingsell - CEO, Rituals Nordics

"Helt fantastiskt! Vi har beställt mensskyddsautomater från RedLocker till alla våra kontor och det har uppskattats av alla. Det känns helt rätt och vi har fått otroligt bra service och återkoppling från dem. Kan verkligen rekommendera!"

Josefine Gunnarsson - CEO, KONTORET

"Helt fantastisk! Vi har bestilt menstruasjonsproduk-automater fra RedLocker til alle våre kontorer og det har blitt satt pris på av alle. Det føles helt riktig og vi har fått fantastisk service og tilbakemeldinger fra dem. Kan virkelig anbefale!"

Josefine Gunnarsson - CEO, KONTORET

Unga Ledare 2023!

UNGA LEDARE 2023 - Våra grundare Clara Lidman och Liza Eriksson är utsedda till Unga Ledare 2023 av tidningen Chef & Raoul Wallenberg Academy.

"De är inte framtidens ledare. De är här och nu. 16 unga ledare under 35 år har handplockats till listan. De är drivna, värderingsstyrda och verkar för ett bättre samhälle. De gör skillnad på riktigt."

Läs mer här