FAQ

Kom igång

Det är vanligt att inte veta initialt exakt hur många RedLockers man behöver eller var i verksamheten de ska placeras ut.

Först och främst, för att ert initiativ med RedLocker ska kännas genuint kan ni ha som riktlinje att en medarbetare/elev/gäst inte ska behöva gå från punkt A-B för att hitta ett mensskydd. För att sedan hitta ett upplägg som passar er verksamhet brukar det hjälpa att börja med att utgå från följande frågor:

• Ungefär hur många personer har behov av menskydd?

• Hur ser fastighet/erna ut?

• Hur många toaletter har ni och hur är de placerade?

Ta gärna kontakt med oss på RedLocker, så hjälper vi er att hitta ett upplägg tillsammans. Vi är vana att ge rekommendationer baserat på hur andra kunder har gjort.

I den verksamhet som aldrig erbjudit mensskydd tidigare är det svårt att bedöma exakt hur stor förbrukningen kommer att vara. Vi på RedLocker har dock flera års kunddata som hjälper oss att ge träffsäkra rekomendationer.

Vi står redo att bolla upplägg tillsammans, ta gärna kontakt med oss.

Påfyllningen utförs vanligtvis av städpersonal eller kontorsansvarig. RedLocker förser er med förbrukningen, som ni sedan själva fyller på automaterna med.

Ja självklart!

Vi har samarbetet med skickliga hantverkare sedan flera år tillbaka som är vana att montera RedLockers. De kommer gärna ut till er verksamhet i samband med leverans och hjälper till vid installation.

Tjänsten finns just nu tillgänglig över hela Sverige och Norge.

Det beror förstås på vad som har hänt med automaten. Om en automat slutar fungera är ni varmt välkomna att ta kontakt med vår kundtjänst för vidare hjälp. Utifrån beskrivet felet, kan vi bedöma om en servicetekniker ska skickas ut för undersökning eller om vi genomför ett utbyte av produkten. I samtliga fall bortsett från grov skadegörelse omfattas alla våra kunder av garanti.

I 9 av 10 fall återanvänder vi en eventuellt defekt produkt. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här!

RedLocker fraktar inom alla EU-länder, Norge och England idagsläget. Den uppskattade leveranstiden är 7-14 arbetsdagar.🚀 

Nej, RedLocker drivs på standard batterier som är programmerade med sleep mode vilket innebär att batterierna inte förbrukas när automaten inte används. Kräver alltså inte WiFi eller strömkälla.

Alla RedLockers produkter är designade och tillverkas i Sverige. Vi har valt våra partners och underleverantörer noggrant, de är alla experter med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Vi är specifikt stolta över vårt partnerskap med en av världens största tillverkare som producerar alla våra automater inom Sverige idag.

Förutom vårt val av svensk produktion och korta, gröna frakter arbetar vi med miljömässighållbarhet på en rad olika sätt. Vi följer vår organisations framtagna miljöpolicy som du kan läsa mer om här.

Min Prenumeration

Via inlogg till Mina Sidor, kan du som befintlig kund enkelt ändra i er prenumeration när som helst. Där kan ni också se ert senaste utskick, uppdatera uppgifter, beställa något mer eller ändra lösenord.

För att lägga beställning på mensskydd kan du som befintlig kund antingen logga in på ditt konto på Mina Sidor för att lägga en order eller ta kontakt med oss här.

Om RedLocker

Woho! Kanske att du är vår nästa match made in heaven? 💌

Vad roligt att du har funnit oss, ta gärna en titt på vår karriärsida som du hittar här. Vårt team växer konstant och det finns många möjligheter till karriärutveckling hos oss.

Vi ser fram emot att höra från just dig!

Spännande! 🎈

Du får gärna höra av dig till oss via info@redlocker.se! Vi svarar vanligtvis inom 24 h alla helgfria vardagar.


Föreläsningsuppdrag på skolor och arbetsplatser tar vi an i mån av tid just nu. Vi älskar att få komma ut och prata om mens, inspirera UF-elever och få kvinnor att våga driva business! Dela gärna din idé med oss.

Tekniska problem

Testa följande:

* Starta om din dator
* Stäng fönstret, vänta en stund och testa sedan igen
* Öppna en annan webbläsare och testa igen
* Använd en annan enhet


Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du önskar hjälp.

Telefonnummer

Låt det röda flöda

Fyll i din e-post nedan och ta del av vårt nyhetsbrev.