FAQ

Kom igång

Det är vanligt att inte veta initialt exakt hur många RedLockers man behöver eller var i verksamheten de ska placeras ut.

Först och främst, för att ert initiativ med RedLocker ska kännas genuint kan ni ha som riktlinje att en medarbetare/elev/gäst inte ska behöva gå från punkt A-B för att hitta ett mensskydd. För att sedan hitta ett upplägg som passar er verksamhet brukar det hjälpa att börja med att utgå från följande frågor:

• Ungefär hur många personer har behov av menskydd?

• Hur ser fastighet/erna ut?

• Hur många toaletter har ni och hur är de placerade?

Du får gärna ta kontakt med oss på RedLocker, så hjälper vi dig att hitta ett upplägg tillsammans. Vi är vana att ge referenser och rekommendationer baserat på hur andra kunder har gjort.

I den verksamhet som aldrig erbjudit mensskydd tidigare är det svårt att initialt bedöma exakt hur stor förbrukningen kommer att vara. Vi på RedLocker har dock arbetat så pass länge inom branschen och finns idag hos väldigt många olika typer av verksamheter, vilket medför att vi kan ge bra referenser från liknande verksamheter.

Men tumregler här är:

Desto färre automater man placerar ut - desto större kommer förbrukningen att vara medan ett större antal automater oftast
genererar en mer utspridd normal förbrukning eftersom det då finns
mensskydd att tillgå på fler platser.

Vi står redo att bolla och hjälpa till om det skulle behövas, ta gärna kontakt med oss.

Påfyllning av era RedLockers utförs vanligtvis av städpersonal, eller kontorsansvarig. Vi skickar ut förbrukningen som ni själva fyller på automaterna med.

Ja självklart! Våra skickliga hantverkare hjälper gärna till med monteringen av automaterna i samband med leverans och tjänsten finns nu tillgänglig över hela Sverige och även Norge!

Våra hantverkare hjälper er att montera upp produkterna på önskad plats, demar dess funktion och tar med sig emballaget. Installationen tar uppskattningsvis 10-25 minuter och du bokar enkelt montering genom att lägga till det som en tilläggsprodukt i er beställning vid start av abonnemang hos oss. I er orderbekräftelse specificeras vilken dag hantverkaren kommer ut och detta korodineras med ert leveransdatum.

Det beror förstås på vad som har hänt med automaten. Om en automat slutar fungera är ni varmt välkomna att ta kontakt med vår kundtjänst för vidare hjälp. Utifrån det ni beskriver är felet, kan vi bedöma om en servicetekniker ska skickas ut eller om vi genomför ett utbyte av produkten. I samtliga fall bortsett från grov skadegörelse omfattas alla våra kunder som har abonnemang av en garanti.

I nästan alla fall återanvänder vi de produkter som slutar fungera. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här!

Nej, alla som vill testa RedLocker är fria att komma igång och pröva så länge man vill, utan att vara inlåst i något avtal! Våra abonnemang har ingen bindningstid.

RedLocker fraktar dagligen inom alla EU-länder och Norge. Den uppskattade leveranstiden är alltid 7-14 arbetsdagar från lagd beställning.

Just nu bygger vi mensraketer och framtidstamponger i våra fabriker och mer om detta inom kort! Detta medför att vi har längre leveranstid för tillfället. 🚀 

Absolut! Det går jättebra att hyra RedLocker under en tidsbegränsad period. Varje år hyr vi ut hundratals av våra våra röda räddare till säsongsöppna idrottsklubbar, restauranger, caféet, nattklubbar, festivaler eller mässor.

Kontakta oss direkt så skräddarsyr vi ett korttidsabonnemang för just er verksamhet!

Produktinformation

Alla RedLockers produkter är designade i- och tillverkas i Sverige. Vi tillverkar våra automater i en rostfri, hållbar plåt som lämpar sig bäst för våtutrymmen och för att undvika plasttillverkning av miljöskäl.

Vi har valt våra tillverkare och underleverantörer noggrant, de är alla experter med lång erfarenhet inom sina respektive områden.

Förutom vårt val av svensk produktion och korta, gröna frakter arbetar vi med miljömässighållbarhet på en rad fler olika sätt. Vi följer vår organisations framtagna miljöpolicy som du kan läsa mer om här.

Sedan tre år tillbaka har vi samarbetat med ett av Sveriges största apotek när det kommer till mensskydden. Vi genomför årligen tester och jämförelser för att säkerställa att leverantören kan garantera hög kvalitet och hållbarhet utifrån den utveckling som sker i världen. Mensskydd är en intim hygienprodukt och vi på RedLocker har alltid tagit det ansvaret med största seriositet. Därför är vi stolta över att erbjuda apotekets auktoriserade mensskydd.

Nej, RedLocker drivs på standard AA-batterier som är programmerade med sleep mode vilket innebär att batterierna inte förbrukas när automaten inte används.

Min Prenumeration

Via inlogg till Mina Sidor, kan ni enkelt ändra i er prenumeration när som helst. Där kan ni också se ert senaste utskick, uppdatera uppgifter, beställa något mer eller ändra lösenord.

Har du ett abonnemang som inte inkluderar konternuerliga utskick av mensskydd, eller bara behöver beställa en extra påfyllning?

Vänligen logga in på ditt konto på Mina Sidor för att lägga order.

Om RedLocker

Woho! Kanske att du är vår nästa match made in heaven? 💌

Vad roligt att du har funnit oss, ta gärna en titt på vår karriärsida som du hittar här. Vårt team växer konstant och det finns många möjligheter till karriärutveckling hos oss.

Vi ser fram emot att höra från just dig!

Spännande! 🎈

Du får gärna höra av dig till oss via info@redlocker.se! Vi svarar vanligtvis inom 24 h alla vardagar.

Psst! 👀
Föreläsningsuppdrag på skolor och arbetsplatser tar vi an i mån av tid just nu. Vi älskar att få komma ut och prata om mens, inspirera UF-elever och få kvinnor att våga driva business! Dela gärna din idé med oss.

Tekniska problem

Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att slutföra din order!

Testa följande:

* Starta om din dator
* Stäng fönstret, vänta en stund och testa sedan igen
* Öppna en annan webbläsare och testa igen
* Använd en annan enhet


Du kan alltid kontakta oss vår kundtjänst om du tror att vi kan hjälpa till!

Telefonnummer

Låt det röda flöda

Fyll i din e-post nedan och ta del av vårt nyhetsbrev.