Vår framtida generation är en huvudfråga

Det vi gör idag, kommer att påverka deras framtida samhälle. Därför måste vi gå samman, agera och skapa förändring tillsammans.

För oss på RedLocker har vår framtida generation alltid varit en huvudfråga. Vi drivs av den kraft och förändringsvilja som finns bland Generation Z och vi som står bakom RedLocker är unga själva. Idén
kommer ursprungligen från grundarnas egna upplevelser relaterat till mens i skolmiljön. På bara två år har vi implementerat fria mensskydd i över 500 skol- och idrottsverksamheter runt om i hela Sverige och det har vi inte gjort ensamma.

Alla våra företagskunder är med och skapar förändringen! 15% av alla våra intäkter från våra företagsabonnemang går oavkortat till rabatterade priser för skolor och idrottsverksamheter.

Nu höjer vi ribban ytterligare! Genom vårt nya projektet Jämställd Ungdom ges företag ytterligare konkreta möjligheter till att bidra i frågan genom direkta sponsorskap. Tillsammans ska vi utrusta alla Sveriges skolverksamheter och idrottsföreningar med mensskydd till år 2024.

Vi tror på att skapa förändring tillsammans och det är viktigt inom denna fråga eftersom alla inte har samma ekonomiska förutsättningar men alla borde ha rätt till mensskydd. Därför har vi skapat detta projekt", säger Liza Eriksson, grundare och marknadschef på RedLocker. 

Bidra här

Företag som bidrar

Bauhaus

"Vi är stolta över vad idrotten och RedLocker nu verkligen gör handgripligen för att förändra villkoren för många tjejer som har viljan att vara en del av idrottens alla fördelar och minska barriärerna för att sluta i förtid med det man kanske älskar. Vår roll är att försöka använda en del av våra resurser och nätverk för att ge ett litet bidrag till en bättre vardag för de som bygger Sverige underifrån."

Johan Saxne - Marknadsdirektör
Sandvik

"För Sandvik är samarbetet med RedLocker ett praktiskt sätt att visa vårt starka engagemang och framdrift inom jämställdhet och inkludering. När vi presenterade idén för våra största anläggningar i Sverige under våren 2021 så var den initiala reaktionen mycket positiv vilket också har visat sig genom att ett stort antal RedLocker-enheter har beställts. Utöver själva produkten så har RedLocker också en tydlig koppling till entreprenörskap, affärsutveckling och ung företagsamhet – något som Sandvik stöttar och arbetar aktivt med genom att även stötta våra två gymnasiefriskolor."

Johan Mildner - Vice President HR Group Functions and Country HR Coordinator Sweden
FSA Workout Studio

"Vi på FSA Workouts har alltid tyckt att det är ett måste att ha tillgång till alla basala nödvändigheter hos oss och självklart är mensskydd en del av det. Vi fick höra om RedLocker från en av våra stammisar. Efter ett samtal var automaten på plats. Innovativ, smart, snygg men framförallt viktig för framtiden på arbetsplatser oavsett kontor eller träningsanläggning. Vi kände verkligen att vi ville dela med oss av denna fantastiska lösning och bidra mer inom denna viktiga fråga så därför har vi även sponsrat Gefle Fightcamp med RedLocker och fler ska det bli!"

Frid Ahmad - CEO

Tack till Nybergs Bil!

”Vi uppmuntrar IF Hallby Handbolls jämställdhetsarbete i klubben. Små som stora framsteg för ett bättre samhälle och i detta fall, att klubben ser och förstår ett sedan länge tabubelagt behov. Det är fint att vi tillsammans kan skapa en förändring som förmodligen alla föräldrar önskar sina barn i framtiden och det börjar med vårt agerande i nutid. Från Nybergs Bil vill vi även poängtera att det finns många sätt för företag att knyta samman med skolverksamheter och idrottsföreningar som inte alltid har samma ekonomiska möjligheter. Att erbjuda fria mensskydd får aldrig bli en klass- eller ekonomisk fråga och det finns många möjligheter för företagare i länet att vara med i det viktiga förändringsarbetet och agera nu.” - Lovisa Leijonklo, Hållbarhets- och Varumärkeschef

Läs mer om sponsorskapet