Tillsammans skapar vi förändring!

Jag vill vara med

För allas rätt att verka på lika villkor

➤ Sedan 2018 har RedLocker som första aktör på nordisk marknad, lett en revolutionerande förändring - fria mensskydd.

➤ Våra produkter innehar marknadens främsta, tekniska funktionalitet. Såsom inbyggd reglerbar låstid som motverkar svinn och sömlös påfyllning när automaten själv signalerar att den behöver fyllas på.

➤ Omtyckt och använd på över 4000 olika platser i hela Europa.

Klicka på knappen för att få mer information och förslag på lösning!

Kom igång

Så tycker medarbetare om RedLocker

Vi är RedLocker

För fem år sen grundade vi RedLocker som ett fiktivt skolprojekt på Nacka Gymnasium. Vi var 19 år gamla när vi tog fram lösningen för fria mensskydd som vi själva önskade fanns när vi gick i skolan. Vi hade länge förundrats över varför skolor och arbetsplatser inte erbjöd mensskydd men förstod snabbt att svaret låg i att det saknats en bra distributionslösning och vad som låg till grund för det var att ingen pratade om de hinder som mens kan innebära i vardagen.

Trötta på den tabu och de vardagsproblem som finns relaterade till mens, väcktes en stark envishet att vilja skapa förändring.

Idag finns våra röda automater på mer än 4000 platser över hela Europa. Våra produkter förebygger ett problem som berör hälften av jordens befolkning — att personer ska slippa skapa provisoriska bindor av toalettpapper, göra avbrott för att söka upp närmsta affärer eller till och med behöva gå hem på grund utav mens. Att erbjuda mensskydd är en rättighet och inte ett mervärde. Det är en milstolpe för en jämställd och jämlik värld.

Denna självklara förändring, är ett måste för vårt framtida samhälle. Tillsammans med tusentals företag, skolverksamheter, kommuner, myndigheter och andra typer av verksamheter arbetar vi för att skapa förutsättningar för att alla har rätt att verka på lika villkor.

Läs mer

Tack till er som har agerat!

“Vi tenderar att överskatta den tekniska  utvecklingen och underskatta beteendeförändring. Jag tror jämställdhetsutvecklingen  kommer vara vår tids största påverkan på långsikt. Samtidigt är det pinsamt att vi inte  tagit detta steg tidigare, RedLocker borde vara en självklarhet på alla arbetsplatser!"

- Hänger ni på?

Rickard Lyko - CEO, Lyko

"Dryft ♡ RedLocker

Vi är så otroligt nöjda med produkterna, kundservicen & engagemanget. Vi är stolta över att få kroka arm med RedLocker i detta viktiga förändringsarbete. Som hantverksbolag har vi många medarbetare som är ute och jobbar varje dag. Vi tog då tillsammans med RedLocker fram en lösning som vi kunde ha i våra arbetsbilar. En lösning som visar på deras stora engagemang och lösningsfokus."  

Linn Byström - Chief People & Culture Officer, Dryft

"Som ett företag där hälsa och välbefinnande alltid kommer först är detta helt i linje med våra värderingar och en självklarhet för arbetsmiljön"

Joakim Klingsell - CEO, Rituals Nordics

“Hos oss på Ants Tech Recruiters strävar vi efter att skapa en inkluderande miljö där alla känner sig välkomna och respekterade. Att erbjuda mensskydd är en självklarhet för oss, och genom vårt samarbete med RedLocker har vi kunnat tillhandahålla detta på ett praktiskt och smidigt sätt. Vårt RedLocker-skåp är väldigt uppskattat av våra kollegor och kontakten med RedLocker har varit både personlig och professionell.”

Carl-Johan Hamilton - medgrundare av Ants Tech Recruiters

"Helt fantastiskt! Vi har beställt mensskyddsautomater från RedLocker till alla våra kontor och det har uppskattats av alla. Det känns helt rätt och vi har fått otroligt bra service och återkoppling från dem. Kan verkligen rekommendera!"

Josefine Gunnarsson - CEO, KONTORET

"Det var dags att sätta igång detta viktiga arbete. Det här är ytterligare ett sätt för oss att arbeta med våra frågor kring mångfald och inkludering på Nordic Entertainment Group (Viaplay Group) och inte bara i Sverige, utan alla våra kontor i Norden och UK. Vi är så glada över detta samarbete och hoppas att vi kommer fortsätta bredda det också."

Fatime Nedzipovska - Diversity and Inclusion Partner, Viaplay Group

"Vårt RedLocker är så fint, och det känns så kul att vara på en arbetsplats som erbjuder det här. Tycker att alla borde göra det!"

Viktoria Serreau - Sustainability Manager, ICANIWILL

Unga Ledare 2023!

UNGA LEDARE 2023 - Våra grundare Clara Lidman och Liza Eriksson är utsedda till Unga Ledare 2023 av tidningen Chef & Raoul Wallenberg Academy.

"De är inte framtidens ledare. De är här och nu. 16 unga ledare under 35 år har handplockats till listan. De är drivna, värderingsstyrda och verkar för ett bättre samhälle. De gör skillnad på riktigt."

Läs mer här

Omnämnda i

Läs mer